Σελίδες

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρη Σωτηρίου (2001) ο Προμηθέας Πατρών και ο Παναθηναϊκός τον Κλοντιάν Μούτσα (2001).

Όπως ΠΡΩΤΟ είχε γράψει το Attica basket προ ημερών,
ήρθε και η επιβεβαίωση με τον πλέον επίσημο τρόπο, με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει την απόκτησή του Άρη Σωτηρίου (16 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ) .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου τον Άρη Σωτηρίου (γεννηθ. 2001).
Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και μάλιστα στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ Παίδων (U16) Β΄ κατηγορίας, στο οποίο η Ελλάδα κατέκτησε την πρωτιά και την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της ομάδας, αριθμώντας 11.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής".


 Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι επενδύει στις Ακαδημίες του και γι αυτό προσπαθεί συνεχώς να τις ενισχύσει. Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον νεαρό, Κλοντιάν Μούτσα, ο οποίος αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον.
Η Ιεράπετρα ανακοίνωσε την παραχώρηση του παίκτη στο “τριφύλλι”. Την περσινή σεζόν ο 16χρονος αγωνίστηκε στο παιδικό τμήμα του Πρωτέα Βούλας.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
“O A.O. IEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει τη παραχώρηση του αθλητή του Κλοντιάν Μούτσα (2001) στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Άλλο ένα μεγάλο βήμα για το νεαρό αθλητή μας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ιδανικό μπασκετικό περιβάλλον και στα καλύτερα προπονητικά χέρια.Του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του όπως πάντα”.