Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ανακοινώσεις Ο.ΚΑ.Μεσογείων :


ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Η ανδρική μας ομάδα μετά απο δύο συνεχόμενες ανόδους και στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ομάδας ανταγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β κατηγοτίας της ΕΣΚΑ ανακοινώνει την παραμονή των: 
Φράγγου Αλέξανδρου 21χρ, 
Καλλινίδη Ανδρέα 21χρ, 
Καλλινίδη Θεόδωρου 23χρ, 
Ζεκάκου Νικόλαου 23χρ,
Λαγουδάκη Αλέξανδρου 20χρ, 
Βλάχου Νικόλαου 40χρ, 
Οι αθλητές Πέτρου Ιωάννης και Σειμένης Ιωάννης περιμένουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων που θα καθορίσουν την αθλητική τους στέγη.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Ε.Σ.Κ.Α.
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ανδρική μας ομάδα θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Μαρκοπούλου στις 17/9 με αντίπαλο την Ολυμπιαδα Παπάγου στα πλαίσια της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΣΚΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 
ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΕΦΗΒΟΥΣ - ΠΡΟΜΙΝΙ

Αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Α.Ο.Μαρκοπούλου οι αθλητές Γιαννακάκης Χρόνης (1999) και Βασιλακάκης Ευάγγελος (1999) οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της εφηβικής μας ομάδας στο πρτωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄κατηγορίας. 

Με την ίδια διαδικασία, οι Μαργαρώνης Νεκτάριος (2001),Φράγκος Νεκτάριος (2001), Γιαννακάκης Δημήτρης (2001), Χαλιμούρδας Νίκος (2002), Χριστοδούλου Νίκος (2002) και Αλεξίου Λουκάς (2002) μεταπήδησαν απο τον Α.Ο.Μαρκοπούλου στην παιδική μας ομάδα για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Σε συνέχεια των μεταγραφών οι Χριστοδούλου Παύλος (2005) και Δημητρακόπουλος Κων/νος (2004)  προερχόμενοι με ελεύθερη μεταγραφή από τον Α.Ο.Μαρκοπούλου εντάσονται στο τμήμα των προμίνι.
 

Ευχαριστούμε τον Α.Ο.Μαρκοπούλου που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία των παραπάνω αθλητών και καλοσορίζοντάς τους, ευχόμαστε η αθλητική μας στέγη να αποδειχθεί αντάξια των προσδοκιών τους.