Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΕ Λαύριο: Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα με Μπάρλο !





Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Λαύριο, το οποίο ενίσχυσε την ρακέτα του, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Νίκο Μπάρλο (2,03 - 36 ετών).

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, καθώς την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Νέα Κηφισιά όπου σε 17 παιχνίδια είχε 6,4 πόντους και 2,9 ριμπ. κατά μέσο όρο, ενώ στην ομάδα των Βορείων προαστίων αγωνίστηκε και την σεζόν 2013-2014 (7,6 π. 4,1 ριμπ.).

Ο Πατρινός πάουερ φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Πατρών, όπου το 2005 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες της ΑΕΚ, του Άρη, και του Πανιωνίου. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στην Ιταλία με την Μπρέσια (2012-2013).

Έτσι, η νεοφώτιστη ομάδα της Ανατολικής Αττικής, μετά τους πέντε ξένους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει προσθέτει εμπειρία και ποιότητα με την απόκτηση του Μπάρλου, ενώ ο Χρήστος Σερέλης χτενίζει την αγορά, για την απόκτηση ενός ακόμα Έλληνα παίκτη, με εμπειρία από την Basket League.

Πηγή: www.basketblog.gr