Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΕ Λαύριο - Έφτασε στην Ελλάδα ο Κέσελ!

Ο Μάρκο Κέσελ “προσγειώθηκε” στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (7/1), δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί ξανά στην Α1, αυτή τη φορά με την φανέλα του Λαυρίου.
Τον Σέρβο διεθνή, υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας, ο πρόεδρος του ΓΣ Λαυρίου, Κώστας Αθανασόπουλος, το μέλος της διοίκησης, Τάσος Μητρογιάννης και ο εκ των μάνατζερ της ομάδας, Άγγελος Κωνσταντόπουλος.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Λαυρίου και μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα, κάθε ματς είναι για μένα μία πρόκληση και θέλω πάντα να νικάω. Είμαι συγκινημένος που θα παίξω σε μία πόλη, η οποία είχε βοηθήσει την πατρίδα μου και συγκεκριμένα την πόλη, Αλέξινατς, στη διάρκεια του πολέμου. Θέλω να ανταποδώσω με τον τρόπο μου αυτή τη βοήθεια», τόνισε ο 28χρονος παίκτης, που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.