Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Γ.Σ.Κορωπίου - Μεταγραφές

Σε ακόμη μια άκρως σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε το Κορωπί ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τάσου Δήμα. 
Ο Ελληνας γκαρντ, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Μ.Αλεξάνδρου και το 2011 αποκτήθηκε από τον Αρη και αγωνίστηκε στα παρκέ της Α1.
Η ανακοίνωση του Κορωπίου:
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου συνεχίζοντας την μίνι παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια να εντάσσει στο δυναμικό του παίκτες που προέρχονται απο την Α1, ανακοινώνει τη συμφωνία του για την χρονιά 2016-2017 με τον καλαθοσφαιριστή Τάσο Δήμα και θα ενισχύσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας.
Το who is who του Τάσου Δήμα :
Ο Τάσος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 10/04/88 έχει ύψος 1.97 m και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard αγωνιζόμενος με την ομάδα του Άρη τα τελευταία χρόνια.
Ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου φτάνοντας να αγωνίζεται μέχρι την ΄Β Εθνική Κατηγορία στην οποία αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Με τον Άρη έχει 35 συμμετοχές στην Α1 ενώ έχει και 12 συμμετοχές στο Eurocup».
Ανακοίνωσε Δήμα το Κορωπί 

Επίσης : 

Ο 18χρονος Φιλιππος Θεοδωρακος υπέγραψε στον ΓΣ Κορωπιου
Εχει ύψος 1.86 και καλύπτει την θεση του Play Maker
Ξεκίνησε το Basket στον ΑΟ Ζωγραφου και σε ηλικια 11χρονων μετεγραφηκε στον
Παναθηναϊκό ΑΟ μεχρι και την περίοδο 2014-15
Την σαιζόν 2015-16 μετεγραφηκε στον ΓΣ Περιστεριου.

 


πηγή ; superbasket.gr