Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μπάσκετ υποδομών ΑΣΕ Δούκα - Η επόμενη μέρα...

Μετα τη λύση της συνεργασίας του με τους προπονητές Τάκη Μπακογεώργο (την περσινή χρονιά πρόσφερε στην ομάδα από την θέση του τεχνικού διευθυντή), Κωνσταντίνο – Απόστολο Παπαδόπουλο, Ευριπίδη Μελετιάδη, Γιώργο Σουλιώτη και Κώστα Τελάκη, η διοίκηση του συλλόγου επιλέγει το νέο προπονητικό team της ομάδας, που θα αναλάβει να οδηγήσει τις ομάδες τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Κεντρικό ρόλο σε αυτό τον σχεδιασμό  παίζει ο coach Γιάννης Γιαννόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα στην θέση του head coach μετά από διάλειμμα δύο χρόνων, βγαίνοντας μπροστά σε μια προσπάθεια ανάπτυξης με βάση τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.



 Γιάννης Γιαννόπουλος
 
Ο έμπειρος τεχνικός μετράει συνολικά 10 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των "μπλε" - περίπου το ένα τρίτο της καριέρας του - και επιστρέφει για τρίτη φορά σε αυτόν με στόχο να ηγηθεί μιας σημαντικής και άκρως προκλητικής φιλόδοξης προσπάθειας. 
Ο στόχος δυνατών υποδομών που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα και πλέον αναβαθμίζεται ο ρόλος των πρωταθλητών Εφήβων και Νέων οι οποίο καλούνται να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο και στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του  Attica basketball, το εφηβικό τμήμα θα αναλάβει ο Κώστας Αγγέλου που θα είναι και βοηθός του Γιαννόπουλου στο ανδρικό, ενώ νέος προπονητής του τμήματος παίδων και παμπαίδων θα είναι ο έμπειρος τεχνικός Παναγιώτης Δημητρίου (PAO BC, Πρωτέας Βούλας, Αίολος Ταύρου κτλ). Επίσης ο  Παναγιώτης Καπερώνης (Απόλλωνας Πάτρας) αναλαμβάνει κάποια μικρότερα αγωνιστικά τμήματα.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης όλων των ομάδων του τμήματος αναλαμβάνει ο Σταμάτης Λένης μαζί με τον βοηθό του, Νίκο Κουτουλούλη !
 Ο 40χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου από το 1994 μέχρι το 2004 με πολλές διακρίσεις και πανελλήνια ρεκόρ στο ενεργητικό του. Έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΝΗΣ

Τέλος τον ρόλο του team manager αναλαμβάνει ο κ. Φραγκιάς Παρασύρης