Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΕΝ Κηφισιάς - Υποδομές: Ανακοίνωσε Τ. Μπακογεώργο και Κ. Παπαδόπουλο !

Η ΑΕΝ Κηφισιάς μετά απο μια σεζόν που τόσο οι έβηβοι, όσο και οι παίδες δεν κατάφεραν να μείνουν στην Α΄κατηγορία και υποβιβάστηκάν στην Β΄, προσπαθεί να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής της και έτσι προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή, που σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στα Βόρεια προάστια..!
Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Τάκη Μπακογεώργο και Κώστα Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση από αρχές Ιουνίου στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του ¨Αttica basket" τους 2 έμπειρους τεχνικούς θα πλαισιώσουν άμεσα και ακόμη 2 πρωην συνεργάτες τους στο Δούκα, οι Κ.Τελάκης και Γ.Σουλιώτης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ), στην προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής, ανακοινώνει τη συνεργασία του από 01/06/18  με τoυς ομοσπονδιακούς προπονητές κ.Τάκη Μπακογεώργο και Κώστα Παπαδόπουλο.
Ο κ. Μπακογιώργος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής μπάσκετ Αγοριών και ο κ.Παπαδόπουλος τη θέση του Head Coach στα τμήματα Νέων (U20) και Εφήβων.
Τεχνική Υπεύθυνη των τμημάτων Κοριτσιών παραμένει η Head Coach των Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων κ. Ζόζα Κατρά.  Στη θέση του Γενικού Τεχνικού  Διευθυντή του συλλόγου παραμένει ο κ. Στέφανος Μπίρδας.”

                                                        ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΣ
                                                        ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ