Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΑΣΕ Δούκα -Τμήμα basket: “Restart” επιχειρούν να κάνουν φέτος οι “μπλέ” και προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και στο προπονητικό team..!!!


Στην «μετά Ζερβού εποχή» φαίνεται πως περνά οριστικά η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ! 
Η διοίκηση – διαχείριση του τμήματος μπάσκετ ανατέθηκε πλέον σε μια νέα Διοικούσα επιτροπή και ορίστηκε νέος γενικός αρχηγός του τμήματος ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.
               

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος αφήνει το «κοουτσάρισμα» της ανδρικής ομάδας (που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική) στον Νάσο Χούμπαυλη και ο ίδιος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα.

Την θέση του «team manager» της ανδρικής ομάδας αντί  του κ, Παρασύρη ανέλαβε ο κ. Σάββας Νικητάκης όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "μπλε" (10/7/18).

Βοηθός του Νάσου Χούμπαυλη στην πρώτη ομάδα, παραμένει ο πολύπειρος Κώστας Αγγέλου, ο οποίος αναλαμβάνει και το Εφηβικό του συλλόγου στην Α΄ΕΣΚΑ.

Στους Παίδες και Παμπαίδες Α΄ παραμένει ο Παναγιώτης Δημητρίου  με συνεργάτη τον Βασίλη Καπερώνη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας εκτός από το καλό κλίμα, επιδιώκουν και όλα τα αγωνιστικά τμήματα να παρουσιαστούν την νέα σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να πετύχουν τους στόχους τους..! 


φωτο: 

 Νίκος Ρογκαβόπουλος
(Γενικός αρχηγός basket)

 Γιάννης Γιαννόπουλος 
(Tεχνικός Διευθυντής) 

Νάσος Χούμπαυλης
 (Ηead coach - προπονητής Ανδρών)
 
 Σάββας Νικητάκης
 (team manager)

 Κώστας Αγγέλου
(Εφηβικό - Β. προπ. 'Ανδρες)
 
 Παναγιώτης Δημητρίου 
(Παίδες & Παμπαίδες Α΄)