Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κορωπί : 4ο Ανεξάρτητο πρωτάθλημα MLS

Έγινε η κλήρωση του 4ου ανεξάρτητου πρωταθλήματος MLS.


Στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου.μέσα σε ευχάριστο κλίμα,πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων για το 4ο ανεξάρτητο πρωτάθλημα MLS.
Στο προσεχές πρωτάθλημα που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό οι RANGERS και οι BULLS τέθηκαν επικεφαλής των δύο ομίλων.
Ωστόσο ακόμα και σήμερα υπήρχαν σημαντικές εκκρεμότητες που αποτυπώθηκαν στην κλήρωση όπου στην κληρωτίδα υπήρχε η ομάδα 20,η ομάδα 21 και η ομάδα 22 με τις συγκεκριμένες ομάδες βέβαια να αποσαφηνίζουν άμεσα,το όνομα της ομάδας τους.
Στην κλήρωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Αλεξίου και τα μέλη του ΔΣ Τάσος Φρούσιος,Δημήτρης Θερμός,Κώστας Σπέλλας,Αντρέας Κωνστάντος,Σωτήρης Φρούσιος  ο υπεύθυνος Ακαδημιών Γιώργος Φαραζής και ο Μιχάλης Στεφανουδάκης όπου αρχικά ευχαρίστησαν τις ομάδες για τις συμμετοχές τους καθώς και τον Δήμο Κορωπίου για την παραχώρηση των γηπέδων ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία και ασφάλεια  οι αγώνες.
Ευχαρίστησαν θερμά βέβαια και τον μεγάλο χορηγό την εταιρεία MLS,η οποία προσφέροντας ουσιαστικά σε μια οικονομικά δύσκολη εποχή,μετέδωσε λίγη απο την λάμψη της στο 4ο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα!
Αναλυτικά οι 2 όμιλοι όπως ακριβώς διαμορφώθηκαν μετά απο την κλήρωση:
1oς όμιλος       RANGERS-MILWAKEE BLACK-SLOWMOTION-ANETOI-TEAM 20-TEAM 21-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΙ-ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ-ΤΣΑΚΟΣ-ΑΜΠΑΛΟΙ-STRANGERS
2oς όμιλος      BULLS-WALKERS-ALEM AO-ORLANDO TRAGIC-NEON KNIGHTS-TEAM 22-KOSTANTOS-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΟΝΠ-ΒΕ ΤΗΕ ΒΕ-CELTICS
Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα και των δυο γύρων θα αναρτηθεί στο site http://koropibc.gr/ μέχρι την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.